Serviciile pe care le oferim

Restaurari

Fatadele si structurile cladirilor din lemn, piatra, zidaria sunt aspru afectate in timp de precipitatii, vant, soare. Neglijarea acestor aspecte duce la accelerarea degradarii cladirilor.

AddConcept detine o echipa specializata in restaurari. Sunt folosite tehnici traditionale de prelucrare a lemnului si a pietrei pentru recuperarea monumentelor arhitectonice din epocile trecute.

Specializarea noastra in restaurari este pe urmatoarele domenii:
    - design, peisagistica, tehnici vechi;
    - pictura pe zid, lemn, sticla, metal, panza, suporturi ceramice;
    - tehnici de pictura ca fresca, ulei, tempera, acril, mozaic, zgrafito, poleiuri cu foita de aur si slagmetal, patine si polimaturi;
    - sculptura clasic, modern, modelaj, matriterie, placari artistice, bordari, sablari;
    - mozaicuri si betoane aparente, lucrari de piatra recompusa si imitatie de marmura, vopsiri si decorari artistice, reconditionare.

 

Constructii industriale

Satisfacerea tuturor exigentelor si cerintelor clientilor este obiectivul echipei specializate in constructii industriale si acoperisuri. Dispunem de echipamente profesionale, echipa AddConcept oferind de fiecare data servicii de calitate superioara la preturi flexibile.

Din gama serviciilor de constructii industriale, prestam urmatoarele servicii:
    - Fundatii hale industriale;
    - Montaj hale industriale;
    - Montaj panouri sandwich anvelopa hale industriale;
    - Montaj acoperis structura metalica sau lemn;
    - Compartimentari hale, depozite.

 

Constructii civile

AddConcept amenajeaza interioarele locuintelor la un nivel ridicat de calitate, indiferent de suprafata sau de montajele necesare. Pentru clientii nostrii noi ne propunem sa realizam amenajari interioare si amenajari exterioare moderne, futuriste.

AddConcept poate realiza, printre altele: scafe din rigips, pereti rigips, mobilier din rigips, plafoane false din rigips si orice amenajari interioare din rigips.

De asemenea realizam si amenajari exterioare ale teraselor, peretilor, balcoanelor sau spatiului din exterior. Daca este vorba de protectie impotriva umiditatii sau asigurarea unei izolatii termica considerabila, toate aceste sunt realizate profesional conducand la realizarea unui aspect exterior atragator si modern.

Din gama serviciilor de constructii civile, prestam urmatoarele servicii:
    - constructii si finisaje la inaltime foarte mare, folosind tehnici si echipament special de catarare;
    - constructii case la cheie;
    - amenajari cluburi si restaurante;
    - finisaje interiore de inalta tinuta si calitate;
    - lucrari originale lenm, piatra, metal, sticla, zidarii aparente si finisate artistic;
    - constructii refugii montane.


Calitatea, profesionalismul, promptitudinea, seriozitatea reprezinta atuurile firmei noastre de constructii, astfel incat sa fiti multumiti de serviciile noastre.